Het is natuurlijk goed om af en toe flink te lachen en te zwijmelen tegelijk. Om je hierbij te helpen hebben we de lijst van beste romantische komedies aller tijden gemaakt. Het is dus een lijst om te lachen met wat diepgang en liefde. Het is nog beter dan het gewone lachen! Laten we de lijst met je doornemen. Volgens sommige wordt beweerd dat de romantische komedie uitgestorven is, maar er zijn toch nog wel een paar te vinden gelukkig.

 

Eternal Sunshine of the Spotless Mind

Het is een film uit 2004 en is een ware romantische science fiction kult film. HEt is een mooi verhaal over twee tegenpolen welke helemaal voor elkaar vallen. Het is geweldig om te zien hoe ze oude en slechte herinneringen en dierbare herinneringen herleven. Jim Carrey en Kate Winslet spelen er de hoofdrol in.

 

Pretty Woman

Het is een geweldige film tussen betaalde liefde en een zakenman. Hij wil graag een vriendin voor een avondje uit. De hoofdrolspelers zijn Julia Roberts en Richard Gere.

 

10 Things I Hate About You

Er is veel om iemand voor te haten. De manier waarop iemand over je praat, de manier waarop het haar ziet, de manier waarop je autorijdt, de manier waarop je staart, de manier waarop iemands anders gedachten leest, de manier van liegen, waarom iemand altijd gelijk heeft en ook waarom je er nooit bent en zelfs niet belt.

 

High Fidelity

Het is een verfilming van een boek van Nick Hornby welke ook About a Boy heeft geschreven. Het is John Cusack welke de hoofdrol speelt. Hij is geobsedeerd door lijstjes en muziek. Het laatste lijstje is van een van zijn ex vriendinnen. Hij gaat na waarom ze hem heeft verlaten. Hij zoekt later al zijn exen op om meer over zichzelf te leren.

 

Four Weddings and a Funeral

Het is een geweldige film waarin we een zeer leuk verhaal zien. Het is een film welke volop nominaties heeft gehad. Het is een romantische comedy van de bovenste plank. Kijken dus.

 

When Harry Met Sally

Harry met Sally, ook een van de films die grond legger was van de romantische komedie formule. Het is een zeer leuke komische film uit de jaren tachtig met Billy Crystal en Meg Ryan.

 

Bridget Jones Diary

Het is een geweldige film welke vol staat met liefde en ook vol met humor. Gewoon kijken!

 

Amélie

Het is een uiterst romantische film. We kunnen je alleen maar aanraden om het ook echt te kijken als je van romantiek houdt.

 

Ontdek de verschillende films en kijk ze gewoon allemaal. Of bekijk juist de nieuwe romantische films 2019. Ze hebben allemaal een leuk verhaal, een diepere betekenis en daarnaast een gezonde dosis humor. Het is volop genieten van alle films welke we net met je hebben besproken.