Het jaar is al een tijdje op gang. 2019 is goed begonnen en het beloofd ook veel voor de beste kinderfilms. Het is een jaar waarin we veel kinderfilms gaan zien. We bespreken er graag een paar met je, zodat je wat inspiratie krijgt voor het volgende filmuitje of de volgende video avond. Het is mooi om de films te bekijken in de bioscoop.

 

How To Train Your Dragon: The Hidden World

De eerste Hot to tame your Dragon kwam al negen jaar geleden uit. Vier jaar later was er het tweede deel en nu na vijf jaar het derde deel. Het ziet er geweldig uit. Het is een wereld vol met draken. De wereld wordt verkend met Astrid en Tandloos. Dreamworks heeft er een waar meesterwerk van gemaakt. Er zijn verschillende draken met neon kleuren. Het is een geweldige film om dit jaar nog te gaan bekijken samen met je kind(eren). De film is net uit in de bioscoop en kun je spoedig online kijken.

 

Toy Story 4

De eerste Toy Story was er al in 1996. Het is zeer waarschijnlijk, dat je een van de Toy Story films al een keer bekeken hebt. Het is mooi om daar nu ook een vervolg aan te geven met de vierde Toy Story film welke in juni verschijnen zal. Het is een leuke film voor het hele gezin.

Over het verhaal van Toy Story 4 is nog niet zo veel bekend. De Disney Pixar films hebben het allemaal nog geheim weten te houden. Er is al wel een trailer waarin we drie personages herkennen. Woody, Buzz en de oude vrienden hebben ook nieuwe vrienden leren kennen. Het is de verwachting, dat het de kinderfilm van 2019 gaat worden.

 

Pokémon: Detective Pikachu

Kinderen houden van pluizige dieren. Het gaat hier om Pikachu. Hij is in de komende action film nog pluiziger dan hij ooit is geweest. De pluizigheid wordt met de stem van Ryan Reynolds wat gecompenseerd. Pikachu is een detective in de film. Het is een film vol met humor welke niet per definitie alleen geschikt is voor kinderen. Het is een zeer leuke film welke binnenkort ook in de bioscopen zal draaien.

 

Spies In Disguise

Het is een geweldige film om volop van te genieten. Will Smith speelt de hoofdrol als Lance Sterling en hij is de beste topspion van de wereld. Het lijkt erop, dat het een geweldige animatiefilm gaat worden. Grappig met een verhaal.

 

Frozen 2

Het is het vervolg op de eerste Frozen film welke een groot succes is geweest. Het is een film welke in 2013 op de markt is gekomen. Het is heerlijk om jonge meiden verkleed te zien als Elsa of als Anna. Je zal straks alle spullen weer in de winkels gaan vinden van Frozen. Het staat nu al vast, dat het een ware topper gaat worden welke de kinderen niet willen missen. Ook voor de ouders zal het weer volop genieten worden van deze kinderfilm.