Het duurt niet lang meer en dan is het weer Kerst. Voor veel mensen en kinderen is het een periode waar ze volop van genieten. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan. Het is een geweldige tijd. De kerstmarkten, kerstliederen en de hele kerstsfeer overall is natuurlijk geweldig. Het is geweldig om ook te genieten van de beste Kerstfilms. De kerstboom in een hoek van de kamer en de televisie aan met een geweldige kerstfilm. Wat zijn nu de beste aanraders voor de hele familie? Welke films zou je moeten kijken? We bespreken graag de tips met je. Laten we een lijst met films met je doornemen.

 

Mickey’s Kerstfeest

Het is een leuke film met Mickey Mouse in de hoofdrol. Het is goed om de film te bekijken. Het is geweldig om het avontuur van Mickey Mouse te zien.

 

Rudolph the Red-Nosed Reindeer

Het is een zeer bekend verhaal en het gaat over het Rendier Rudolf met de rode neus. Het is een boeiend kerstverhaal, waarmee je helemaal in de kerstspirit komt.

 

Sjakie en de Chocoladefabriek (Charlie and the Chocolate Factory)

Natuurlijk is dit niet specifiek een kerstfilm, maar het is wel een film welke heel goed past bij de Kerstperiode. Gewoon kijken!

 

Beethoven’s Christmas Adventure

Een muzikale film rondom de Kerst.

 

Winnie the Pooh, een gelukkig Poeh-jaar

Natuurlijk is dit een zeer mooie en goede familiefilm. We weten zeker, dat je er een goed gevoel aan overhoudt. Het is een zeer bekend verhaal en natuurlijk is Winnie de Pooh een geweldige en bekende beer.

 

Santa Buddies

Ook de kerstman heeft vrienden nodig!

 

Frozen

Niet specifiek een kerstverhaal, maar wel een geweldige film. Het is een zeer mooi uitgewerkte Disney film waar we allemaal van kunnen genieten. Het is een film voor de hele familie.

 

Miracle on 34th street

De wonderen zijn de wereld nog niet uit!

 

Home Alone 2: Lost in New York

Dit zijn de kerstfilms welke je niet mag missen. Het speelt zich af in New York deze keer en de hoofdrolspeler is wederom alleen.

 

Elf

Een kerstfilm welke je niet mag missen.

 

Scrooge

Dit is een ware klassieker, welke een ware must is voor de hele familie. Het is belangrijk om iedereen te leren over Scrooge. De Remake met Jim Carrey is ook erg leuk – dat is de bovenstaande trailer!

 

The Muppet Christmas Carol

Ook bij de muppets is het kerst. Het is een zeer leuke film voor de jongere kijkers.

 

Ice Age

Niet echt een kerstfilm. Echter het past wel perfect bij de koudere periode van het jaar. Het is een boeiende en leuke animatiefilm om te kijken. Inmiddels ook al meerdere delen van beschikbaar.

 

Home Alone

Waarschijnlijk een van de beste kerstfilms aller tijden. Nog nooit gezien? Dan heb je zeker wat gemist.