Er zijn volop populaire Nederlandse DJ’s welke hun vleugels hebben uitgespreid en de wereld als hun werkgebied hebben. We bespreken graag een aantal van de meest populaire Nederlandse DJ’s met je. De Hollandse school is volop aanwezig!

Tiësto

Tijs Verwest is zijn naam. Hij is de ambassadeur van de Hollandse School. Al eind jaren negentig wist hij hiermee te scoren en nog steeds gaat hij mee in de top van de DJ wereld. Het is een ware topper met top contracten van Las Vegas tot aan Nederland. Al jaren de allerbekendste Nederlandse DJ.

Sander van Doorn

Hij komt uit Eindhoven en is nog een jonge DJ. Hij is georiënteerd op dansmuziek en bekend onder EDM. Hij scoorde met Close my Eyes waarbij hij samenwerkte met Robbie Williams. Het was een ware hit. Ook in de Verenigde staten is hij erg bekend en heeft hij een contract bij Roc Nation (van Jay-Z).

Armin van Buuren

Een waar Nederlands succesnummer. Het is volop genieten van deze geweldige DJ welke over de hele wereld voor speciale evenementen wordt gevraagd. Het is geweldig om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. Het is mooi om naar zijn nummers te luisteren. Hij is al meerdere malen tot de beste DJ van de wereld vernoemd. Niet vreemd.

Dash Berlin

Dash Berlin is een geval apart. Het bestaat uit drie leden waarbij er een als gezicht en DJ fungeert. Het is een club welke voor de Venga Boys heeft gewerkt en Alice DeeJay. De core focus is trance.

Nicky Romero

Een nieuwe ster aan de horizon! Hij is een grote jongen en kan genieten van veel goede en tophits. Hij werkte dit jaar nog samen met Anouk (Feet on the ground).

Afrojack

Ongekend populair en bekend. Hij is een topper waar je U tegen zegt.

Hardwell

De beste DJ van de wereld in 2015 tot veler verbazing. Hij is erg populair!

Ferry Corsten

Een top Trance Dj in de hele wereld bekend en al sinds zijn 17e een succesnummer. Het in een superster welke voor veel grote popsterren remixes heeft gemaakt, zoals Marco Borsato en U2.

Martin Garrix

AL op zijn 20e werd hij tot de beste DJ van de wereld uitgeroepen. Een jaar later op zijn 21e gebeurde het opnieuw. Hij startte al op zijn 16e en kende vele grote doorbraken met verschillende hits.

Fedde Le Grand

Hij startte met draaien in clubs en groeide later uit tot een zeer gewilde DJ in het hele land. De doorbraak was Put your hand up 4 Detroit. Het was een ware hit en ging ook de grens over. Hij heeft veel grote popsterren geremixed.