De kans is groot dat je nog niet zo lang terug bent van vakantie. Je hebt het afgelopen jaar heerlijk genoten op een camping in Nederland of in een all-inclusive hotel in Turkije. Maar voor volgend jaar wil je wel eens iets anders. Maar hoe kun je kiezen uit alle reizen die worden aangeboden? Het is dan slim om eerst te bepalen wat je wel en ook wat je niet wilt. Wil je veel zien van een land en de cultuur ontdekken, wil je niet weer een luie vakantie aan het zwembad? Dan raad ik je aan om eens te kijken op de site van Worldexperts. Zij bieden de meest bijzondere reizen aan, reizen waar je van geniet én waar je ook nog wat van leert.

Ga eens op een cruise!

Dan heb ik het niet zomaar over een cruise, op een heel groot schip dat wekenlang van land naar land en van continent naar continent reist. Nee, maak eens een riviercruise. Kies bijvoorbeeld voor een reis over de Donau. Deze rivier loopt door veel landen en tijdens deze cruise bezoek je er maar liefst 7! Tijdens het varen door Duitsland, Oostenrijk, Slowakije, Hongarije, Servië, Bulgarije en Roemenië zie je de meest schitterende uitzichten en tijdens de vele stops kun je prachtige steden bezoeken. Je hoeft je tijdens deze cruise nergens zorgen over te maken. Werkelijk alles is inbegrepen. Je hoeft er alleen maar voor te zorgen dat je na een bezoekje aan een van de steden weer op tijd aan boord bent.

Maak eens een treinreis!

Ga je dagelijks met de trein naar je werk, dan kan het zijn dat deze manier van reizen je niet erg aanspreekt, maar een treinreis in het buitenland, bijvoorbeeld Mongolië, is totaal anders. Je hebt een eigen coupé en je kunt heel comfortabel reizen. Ook is het fijn om te weten dat je altijd weer kunt terugvallen op de Nederlandstalige reisleiding. Zij kunnen je meer vertellen over de gewoontes en gebruiken in het land waar je door reist. Onderweg kun je steden ontdekken en, dat spreekt voor zich, heerlijk slapen in de trein.

En wat denk je van een fietsvakantie?

Wil je graag een keer een zeer actieve vakantie? Dan is een fietsvakantie door Georgië misschien niet de eerste reis waar je naar op zoek gaat. Maar bekijk de website van Worldexperts en ontdek de mogelijkheden. Je ziet hier dat je, onder begeleiding, de mooiste delen van Georgië kunt ontdekken. Je overnacht in guesthouses bij de lokale bevolking en je hebt vast de vakantie van je leven!

Meer informatie? Klik op één van bovenstaande links en laat je verrassen door de vele bijzondere reizen die Worldexperts organiseert!